Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Sredinom listopada ponovo se otvara B35, novi restoran zagrebačkog Baltazara

b35-sala copy

U proljeće ove godine, u vrijeme kad se u Zagrebu otvaralo desetak restorana mjesečno, pokrenut je projekt B35, u povodu 35 godišnjice klasičnog zagrebačkog restorana Baltazar. B35 smjestio se u riblju sobu Baltazarova kompleksa, a chef Filip Popović, čovjek vrlo solidne profesionalne reputacije, sudjelovao je u kreiranju luksuznog menija koji se bazirao na škampima, bijeloj ribi i steakovima. Vrhunski barmen Roman Rabik kreirao je koktele koji su se slagali s Popovićevim jelima. B35 međutim nije bio dobro organiziran i nije se promovirao. Na ulazu u Baltazarovo dvorište nije bilo čak ni posebnog natpisa sa B35. Pa se B35 uskoro ugasio

Igor Čimbur, sin Baltazarova vlasnika Bobe Čimbura, 16.listopada pokreće novu verziju B35, sa chefovima Stjepanom Marićem i Darijom Biondom. Dario Bionda ljeto je proveo u Rovinju, gdje je vodio pametni restoran Tramonto u novom hotelu Delfin, te sjajni gastro bar ReveraIgor Čimbur i njegovi suradnici ovih dana na obiteljskom imanju u Ivanić Gradu, kreiraju meni novog B35. Restoran će biti otvoren svaki dan osim nedjelje od 18 do 24 sata.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.