U Teslinoj ulici počeo je raditi Time Roberta Hromalića, najambicioznija slastičarnica u Zagrebu

Zagrebačka Teslina ulica u ponedjeljak je dobila pojačanje . Vrata do restorana Carpaccio otkriven je elegantni ulaz nove slastičarnice restorana Time, koju otvara njihov slastičar Robert Hromalić. Time, koji s radom službeno počinje u ponedjeljak, najambicioznija je slastičarnica dosad otvorena u Zagrebu. Dizajn potpisuje arhitekt Ante Vrban. Robert Hromalić talentirani je mladi slastičar školovan na prestižnom francuskom Ferrandiju, koji će su svojoj slastičarnici u Teslinoj prodavati klasične francuske slastice i neke poznate hrvatske favorite izvedene visokim modernim tehnikama i s najboljim sastojcima. Na terasi ispred slastičarnice, uređene u prostoru bivšeg sushi bara Binimoto, uz kolače će se posluživati pjenušci, kave i sokovi, a Time će prodavati i gotove slastičarske proizvode poput  slanog karamela, pasti od lješnjaka, badema ili oraha, koje će kupci moći kupovati za kućnu upotrebu.

Thanks @reneredzepinoma for THE most wonderful lunch ever!

A post shared by Robert Hromalić (@roberthromalic) on

Photoshoot: @matejavrckovic #proproject #gibanica #patisserie #pastry #ferrandi #chefsgossips #chefstalk

A post shared by Robert Hromalić (@roberthromalic) on

Za zamrlu hrvatsku slastičarsku scenu, na kojoj iskaču tek slastice Petre Jelenić u restoranu Xato, slastičarnica Tee Mamut u Splitu, stara Orijentova škola i klasična slastičarnica Esplanade, te nekoliko izvrsnih slastičara u vodećim restoranima, nova energija i standardi kakve donosi Timeov mladi slastičarski tim mogla bi pokrenuti stvari, što je Robert Hromalić i najavio u nedavnom intervjuu za Kult Plave Kamenice. Naš izvještaj s kušanja Hromalićevih deserata u Timeu možete pročitati OVDJE.

#praliné

A post shared by Robert Hromalić (@roberthromalic) on

#tarteauxpommes

A post shared by Robert Hromalić (@roberthromalic) on

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

ŠTO SE JEDE Za kineski Festival punog mjeseca koji počinje danas

Festival punog mjeseca ili Praznik sredine jeseni, kineska…

8 vrlo dobrih blagdanskih pjenušaca za manje od 100 kuna

Seriju božićnih vodiča za kupnju otvaramo preporukom za…

10 najromantičnijih restorana za Valentinovo

Nema dana u godini kojem se vlasnici restorana…
vinogradi-setaci

Pet gastroprijedloga za uživanje u babljem ljetu u blizini Zagreba

Vikend će, kažu naši smartphonei (i TV meteorolozi)…

Genijalnost gin tonica je u njegovim molekulama. Otkrijte je s dva sjajna recepta Marina Nekića

Jedna od boljih stvari u životu kad počnu…

Jakovke kapice a la Thomas Keller – klasičan francuski bistrološki recept u američkoj izvedbi

Kako bismo završili našu aktualnu bistrološku trilogiju, odlučili…