Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U Teslinoj ulici počeo je raditi Time Roberta Hromalića, najambicioznija slastičarnica u Zagrebu

Zagrebačka Teslina ulica u ponedjeljak je dobila pojačanje . Vrata do restorana Carpaccio otkriven je elegantni ulaz nove slastičarnice restorana Time, koju otvara njihov slastičar Robert Hromalić. Time, koji s radom službeno počinje u ponedjeljak, najambicioznija je slastičarnica dosad otvorena u Zagrebu. Dizajn potpisuje arhitekt Ante Vrban. Robert Hromalić talentirani je mladi slastičar školovan na prestižnom francuskom Ferrandiju, koji će su svojoj slastičarnici u Teslinoj prodavati klasične francuske slastice i neke poznate hrvatske favorite izvedene visokim modernim tehnikama i s najboljim sastojcima. Na terasi ispred slastičarnice, uređene u prostoru bivšeg sushi bara Binimoto, uz kolače će se posluživati pjenušci, kave i sokovi, a Time će prodavati i gotove slastičarske proizvode poput  slanog karamela, pasti od lješnjaka, badema ili oraha, koje će kupci moći kupovati za kućnu upotrebu.

https://www.instagram.com/p/BNriQ1XjmIP/?taken-by=roberthromalic

https://www.instagram.com/p/BVCINJVFWTF/?taken-by=roberthromalic

Za zamrlu hrvatsku slastičarsku scenu, na kojoj iskaču tek slastice Petre Jelenić u restoranu Xato, slastičarnica Tee Mamut u Splitu, stara Orijentova škola i klasična slastičarnica Esplanade, te nekoliko izvrsnih slastičara u vodećim restoranima, nova energija i standardi kakve donosi Timeov mladi slastičarski tim mogla bi pokrenuti stvari, što je Robert Hromalić i najavio u nedavnom intervjuu za Kult Plave Kamenice. Naš izvještaj s kušanja Hromalićevih deserata u Timeu možete pročitati OVDJE.

https://www.instagram.com/p/BRTGBm1jKLQ/?taken-by=roberthromalic

https://www.instagram.com/p/BLrCeobjqNC/?taken-by=roberthromalic

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.