sladoledarnica-tokio2

Divna nova sladoledarnica u Tokiju zamišljena je kao velika torta u kojoj se možete izgubiti

Japanski studio Nendo napravio je još jednu fenomenalnu slastičarnicu za chefa Hideki Kawamuru. Glace et Chocolat u Tokiju drugi je Kawamurin lokal, nastao kao ekstenzija njegove popularne slastičarnice A tes souhaits! Nendo su u Glace et Chocolat razvili temu sladoledne torte koja se topi i zidove napravili od slojeva zemlje koji teksturom i bojom podsjećaju na tortu, dok meku teksturu sladoleda sugeriraju fluidne linije zidova.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

13 najboljih gastroterasa za 2017. Poredak ranog proljeća

Proljeće je stiglo brže i s višim temperaturama…

7 najboljih hrvatskih chefova u prvoj polovici 2016.

Kult Plave Kamenice svakih će šest mjeseci objaljivati…

5 najpodcjenjenijih, a jako dobrih namirnica na našim tržnicama i u trgovinama

Ovo je, zapravo, mala sugestija za shopping vikendom,…

6 glavnih pogrešaka u posluživanju vina u restoranima

Neki nam se dan u jednom luksuznom hotelu,…

One Suite Hotel koji se u lipnju otvara u Srebrenom, donosi novi stil hotela u okolicu Dubrovnika

U okolici Dubrovnika u Srebrenom početkom lipnja otvara…

6 gastro aduta iz supermarketa za manje od 40 kuna.

Budući da je naš Vodič za vina do…

Komentirajte