Ritz Carlton se širi na more. Njihove tri megajahte bit će ploveći luksuzni hoteli

Pratiti kako luksuzni hoteli pokušavaju zasjeniti jedni druge jedna je od zabavnijih stvari u praćenju hotelskog biznisa. Ritz Carlton jedan je od rijetkih u toj klasi koji je odlučio napustiti konvencionalna rješenja sve spektakularnijih infinity bazena i sve egzotičnijih gastronomskih i spa ponuda, i ušao u rizik s posve novim konceptom – superluksuznom megajahtom, plovećom verzijom svog ekskluzivnog brenda. Kako prenosi CNN, Uprava Ritz Carltona za 2019. je najavila porinuće tri broda koje je direktor Ritz Carlton Yacht Collectiona Doug Prothero opisao kao “hibrid luksuznih kruzera i jahti”.

Riječ je o tri manja broda koji će primati po 300 gostiju i “dovesti mentalitet Ritz Carltona na more”. To znači Michelinove restorane na palubama i superiornu poslugu i mogućnost prilagođavanja itinerera željama gostiju. U Ritzu misle da će ove luksuzne jahte biti dobrodošlo osvježenje za njihove stalne goste ali i dobar ulaz novih gostiju u Ritzovu mrežu.  “Naravno, računamo i na goste koji inače ne bi išli na krstarenja, jer na našim brodovima nema stereotipa,” rekao je Prothero. Prva dva ploveća Ritz Carltona krstarit će po Mediteranu, sjevernoj Europi, istočnoj Kanadi, Karibima i Južnoj Americi. Drugi brod plovit će po rijeci St. Lawrence i Velikim jezerima,a treće po Pacifiku. Rute i cijene još nisu objavljene, prve karte moći će se kupiti u svibnju 2018.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

5 zagrebačkih restorana koji nude najbolju vrijednost za novac

Naša top lista lokala koju isporučuju najbolju vrijednost…

Ovo su najpopularniji alkoholni hoteli na svijetu

Želja za spavanjem u destileriji nije neka nova…

Rovinjski Angelo d’Oro dobro je obnovljeni stari hotel s inovativnim poslovnim konceptom

U vrijeme dok još nije bilo Maistrinih luksuznih…

USKRS U NOELU Tri ozbiljna recepta s jagodama, foie gras i pečenim golubom

Prvi poriv koje izazivaju svježe jagode jest da…

8 najboljih zagrebačkih restorana za prvu polovicu 2017.

Prilično nevjerojatna restoranska groznicam koja trese Zagreb od…

Ovaj Božić ne može proći bez vruće čokolade s vinom

Kad se tamna voćnost crnog vina sretne s mekim…

Komentirajte