Tanqueray je najbrže rastući brend gina na svijetu, a Monkey 47 najvrući

Masovna svjetska žeđ za craft ginovima ne prestaje, štoviše potiče rast masovnih brendova gina. Portal Drinks International nastavlja objavljivanje najvažnijih segmenata Millionaire’s Cluba, svog godišnjeg istraživanja prodaje žestokih pića s prometom većim od milijun sanduka godišnje, među koja se ove godine svrstalo samo šest ginova.

https://www.instagram.com/p/BSWU0JxAt_Q/

Među ginovima i dalje dominira filipinski Ginebra San Miguel, kojeg je lani prodano 21,4 milijuna sanduka, osam posto više nego godinu ranije. Prodaja Ginebra San Miguela pet puta je veća od drugoplasiranog Gordon’sa u vlasništvu Diagea. Najbrže rastući brend gina na svijetu je također Diageov Tanqueray, kojemu je prodaja lani rasla čak 25 posto i smjestila ga na četvrto mjesto liste Prema zasebnom godišnjem istraživanju Drinks Internationala, u barovima  je najprodavaniji Tanqueray, slijede Beefeater, Hendrick’s i Bombay Sapphire. Najvrući brend gina u barovima je njemački Monkey 47, na drugom mjestu je Tanqueray, a slijede Hendrick’s, Fords, Sipsmith, Beefeater, Gin Mare, Bombay Sapphire , Oxley i St. George Terroir.

 

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Najuspješnije hrvatske vinarije i sorte za 2017. godinu

Najvažnije međunarodne vinske nagrade već su podijeljene, Vinistra…

Ruski milijunaš Viktor Vekselberg napokon je dobio dopuštenje za gradnju Belvederea

Kako u novom broju objavljuje Dubrovački vjesnik, Visoki…

5 bijelih vina za kišu i jesenske delikatese

Pad temperature označuje prelazak s bijelih na crna…

16 najboljih filmskih scena o hrani u čast dodjeli Oscara

Povodom dodjele Oscara odabrali smo svoje omiljene filmske…

8 dokumentaraca o hrani za pogledati sad, dok imate vremena

Sezona godišnjih odmora je na vrhuncu, gradovi koji…

PONOĆNI VODIČ KROZ TKALČIĆEVU Sjajno je što se može jesti gotovo svugdje, loše je što ta hrana uglavnom ništa ne valja

Prošle je subote, nešto prije ponoći, Tkalčićeva po…

Komentirajte