skoko-instagram-g

Instagram chefa Bateline je veličanstveni seafood porn (i ozbiljna škola riblje kuhinje)

Nitko u Hrvatskoj s ribom ne radi ono što radi chef Bateline David Skoko. Sve što je ambiciozno najavljivao prije pet godina kad je ribarska obitelj Skoko utvrđivala Batelininu poziciju među najboljim hrvatskim restoranima, upravo sazrijeva u Skokinom inovativnom istarskom omakaseu koji se ne zaustavlja samo na vrhunskim tehnikama obrade, teksturama i okusima, već se sve više fokusira na uvođenje zaboravljenih ili dosad nekorištenih sastojaka iz mora u gastronomiju. Neke od tih zanemarenih blaga u Batelini smo jeli u elegantnim i preciznim jelima poput paštete od tabinje, jela od jetre morskog psa ili fenomenalnog pauka.

David skoko u ožujku je svoj osebujni ribarsko-kulinarski univerzum otvorio publici na atraktivnom i poučnom Instagram profilu. Pod nickom @ribarevsin, Skokina morska stvorenja možete pratiti od bezbrižnog plivanja u moru do transformacije u njegova sve ambicioznija jela. Glavne Skokine fotografske teme su autentičnost, održivost, bogastvo Jadrana i poštovanje – prirode, zanata i zajednice. Nama su se svidjeli…

OVA MIKRO LIGNJA

Small beautiful squid #adriaticsea #batelina #cookitraw #dailycatch #ribarevsin

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ PRŠUT OD GRDOBINE

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA DEKONSTRUKCIJA TRILJE

OVO POŠTOVANJE STVARNIH VRIJEDNOSTI

Oni su najbitniji…mi smo samo dekoracija! #realfisherman #adriaticsea #catchoftheday #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ SLASNI ŠUGO OD JASTOGA

#lobsterseason #cookinglobster #adriaticsea #sugoallastice

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA EROTIČNA MRAMORNA TUNA

#otoro #marbletexture #adriaticsea #myprecious

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA GLAMUROZNA ŠKARPINA

Ni vela al je lipa! #škarpina #scorpionfish #catchoftheday #adriaticsea #fishermans

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ FETIŠ OŠTRIH NOŽEVA

Take care of your knife #radin r #kasumi #knifesharpening #

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA BOŽICA MORSKE PLODNOSTI

#crabecaviar #cookitraw #adriaticsea #chefshit #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ GRIF S KAPESANTAMA

#scallops #jakobovakapica #adriaticsea #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA NEONSKA SRŽ TUNINIH KOSTIJU

#tunabonemarrow

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVO MAJSTORSKO FILETIRANJE PALAMIDE U MINUTI

#oneminutecallenge#fishfilleting#batelina#palamida

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVE NEOBIČNE JESTIVE ALGE SJEVERNOG JADRANA

Radionica jestivih algi sjevernog Jadrana by ribarevsin#edibleseaweeds#crasychef#playwithfood #istrafood

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVO ‘KUCAJUĆE SRCE’

#anybodyneedaheart#toomuchforyou

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

I OVAJ MALI SNJEGOVIĆ OD KAVIJARA

#caviarsnowman

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Bi li Hrvatska turistička zajednica trebala raspisati pozivni natječaj za domaći street food? Ovo su kandidati

Sutrašnje otvaranje Meat Districta u Preradovićevoj, rebrendiranog Biberonovog…

LUKSUZNA LISTA Pet najboljih hotelskih restorana u Hrvatskoj

Sinoćnja promocija Kozlovićeve Santa Lucije na Esplanadinoj terasi,…

Ova tri recepta s ostacima šunke su sve što trebate nakon maratonskog uskršnjeg prejedanja

Usrks je iza nas i do idućeg Božića…

11 spektakularnih čokoladnih uskršnjih jaja iz najboljih europskih slastičarnica

S cvijećem, jajima i svojom simbolikom, Uskrs je…

6 glavnih pogrešaka u posluživanju vina u restoranima

Neki nam se dan u jednom luksuznom hotelu,…

Pet najvažnijih negativnih trendova ovogodišnje turističke sezone

U drugom dijelu našeg rezimea sjajne turističke godine,…

Komentirajte