skoko-instagram-g

Instagram chefa Bateline je veličanstveni seafood porn (i ozbiljna škola riblje kuhinje)

Nitko u Hrvatskoj s ribom ne radi ono što radi chef Bateline David Skoko. Sve što je ambiciozno najavljivao prije pet godina kad je ribarska obitelj Skoko utvrđivala Batelininu poziciju među najboljim hrvatskim restoranima, upravo sazrijeva u Skokinom inovativnom istarskom omakaseu koji se ne zaustavlja samo na vrhunskim tehnikama obrade, teksturama i okusima, već se sve više fokusira na uvođenje zaboravljenih ili dosad nekorištenih sastojaka iz mora u gastronomiju. Neke od tih zanemarenih blaga u Batelini smo jeli u elegantnim i preciznim jelima poput paštete od tabinje, jela od jetre morskog psa ili fenomenalnog pauka.

David skoko u ožujku je svoj osebujni ribarsko-kulinarski univerzum otvorio publici na atraktivnom i poučnom Instagram profilu. Pod nickom @ribarevsin, Skokina morska stvorenja možete pratiti od bezbrižnog plivanja u moru do transformacije u njegova sve ambicioznija jela. Glavne Skokine fotografske teme su autentičnost, održivost, bogastvo Jadrana i poštovanje – prirode, zanata i zajednice. Nama su se svidjeli…

OVA MIKRO LIGNJA

Small beautiful squid #adriaticsea #batelina #cookitraw #dailycatch #ribarevsin

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ PRŠUT OD GRDOBINE

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA DEKONSTRUKCIJA TRILJE

OVO POŠTOVANJE STVARNIH VRIJEDNOSTI

Oni su najbitniji…mi smo samo dekoracija! #realfisherman #adriaticsea #catchoftheday #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ SLASNI ŠUGO OD JASTOGA

#lobsterseason #cookinglobster #adriaticsea #sugoallastice

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA EROTIČNA MRAMORNA TUNA

#otoro #marbletexture #adriaticsea #myprecious

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA GLAMUROZNA ŠKARPINA

Ni vela al je lipa! #škarpina #scorpionfish #catchoftheday #adriaticsea #fishermans

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ FETIŠ OŠTRIH NOŽEVA

Take care of your knife #radin r #kasumi #knifesharpening #

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA BOŽICA MORSKE PLODNOSTI

#crabecaviar #cookitraw #adriaticsea #chefshit #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVAJ GRIF S KAPESANTAMA

#scallops #jakobovakapica #adriaticsea #batelina

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVA NEONSKA SRŽ TUNINIH KOSTIJU

#tunabonemarrow

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVO MAJSTORSKO FILETIRANJE PALAMIDE U MINUTI

#oneminutecallenge#fishfilleting#batelina#palamida

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVE NEOBIČNE JESTIVE ALGE SJEVERNOG JADRANA

Radionica jestivih algi sjevernog Jadrana by ribarevsin#edibleseaweeds#crasychef#playwithfood #istrafood

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

OVO ‘KUCAJUĆE SRCE’

#anybodyneedaheart#toomuchforyou

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

I OVAJ MALI SNJEGOVIĆ OD KAVIJARA

#caviarsnowman

A post shared by Skoko David (@ribarevsin) on

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Najuspješnije hrvatske vinarije i sorte za 2017. godinu

Najvažnije međunarodne vinske nagrade već su podijeljene, Vinistra…

Posjetili smo Navis: Opatija je napokon dobila dobar hotel s više od deset soba

Sjajna posluga i inteligentno riješene specifičnosti lokacije Loši hoteli…

6 naizgled autsajderskih vina koja bi uskoro mogla postati prilično važna

Ugodna je strana našeg posla što svake godine…

Marin Vanjak iz O’Hare dao nam je recept za opaki Panuzzo sa čvarcima koji se može ispeći kod kuće

Prošli tjedan slušali smo prijatelja kako oduševljeno prepričava…

U BrewDog hotelu jacuzziji će biti puni Punk IPA-e i svaka soba će imati svoje točeno pivo

Škotska craft pivovara BrewDog službeno je najavila da…

Kako odgovoriti na negativne (i pozitivne) recenzije gostiju na internetu

Recenzije i komentari gostiju na internetu mogu biti…

Komentirajte