Chefovi Andrej Barbieri, Jeffrey Vella i Marko Palfi dizajniraju Prvi hrvatski sendvič za brend Dobro

U sklopu velike marketinške kampanje novog slavonskog brenda suhomesnatih proizvoda Dobro koji je osnovao Marko Pipunić, prvi su se put tri vrlo popularna hrvatska chefa okupila na projektu osmišljanja recepata za Prvi hrvatski sendvič u suradnji s Dobrom hranom. Andrej Barbieri iz Barbieri’sa, Jeffrey Vella iz Oranž Streetsa i Marko Palfi iz Mundoake osmislili su osam recepata za #dobrosendvič koji osim suhomesnatih proizvoda te tvrtke afirmiraju niz lokalnih domaćih proizvoda. Tvrtka Dobro pokrenula je jednu od najopsežnijih i najinovativnijih kampanja za suhomesnate proizvode na hrvatskom tržištu. Nadamo se da će je proizvodi kvalitetom opravdati na tržištu.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Počinje glasovanje za izbor Restorana godine i Chefa godine Kulta Plave Kamenice

Na više od pedeset mail adresa uglednih profesionalaca…

Sedam najboljih zagrebačkih gastrotrgovina za prvu polovicu 2017.

Zagrebačka scena trgovina vrhunskom hranom puno je usporenija…

9 znakova po kojima ćete prepoznati loš turistički restoran

Na moru ste, želite jesti vani, ali ne…

U ožujku se u Mostaru otvara dosta luksuzni Marriott

Prema sadašnjem stanju stvari, 25. ožujka 2018. u…

Pet perfektnih ljetnih piva koja će vas rashladiti, ali i ispuniti okusima

Meksička Corona desetljećima figurira kao globalni simbol ljetnog…

KLASA 2017. Četiri zagrebačka fine dining restorana koji zaista zaslužuju tu oznaku

Fine dining, ukratko, podrazumijeva visoku razinu svih aspekata…

Komentirajte

    • Damir
    • 14/06/2017
    Reply

    Svaka cast zagorcu koji rigu ( rikulu ) prepozna , a kamoli da je stavi u sendvic .