Chef Ante Udovičić nedavno je preuzeo kuhinju luksuznog bračkog hotela Lemongarden

Čim je otišao iz Paradigme, koja je dva dana kasnije objavila da se zatvara (ali ne zbog Udovičićeva odlaska nego zbog udvostručenja PDV-a), zagrebački chef Ante Udovičić dobio je niz ponuda za posao. Gospodin Udovičić odmah se bio odlučio za brački Lemongarden, vjerojatno najatraktivniji hotel na srednjedalmatinskim otocima, otvoren prošlog ljeta. 

Krajem zime Udovičić je otišao stažirati u baskijski Azurmendi, jedan od najboljih svjetskih restorana, kod chefa Eneka Atxe. Ondje je proveo dva mjeseca. Kad se vratio  u ugostiteljskim se krugovima počelo govoriti da Ante Udovičić možda ipak neće preuzeti kuhinju Lemongardena jer je, kao i većina hrvatskih kuhara visoke klase, bio izložen i drugim financijski povoljnim opcijama. U petak navečer chef Udovičić potvrdio nam je da od 20. travnja ipak radi u Lemongardens, što je svakako dobra vijest za dalmatinsku gastronomiju.

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Dovedite svoj rižoto od buče do savršenstva (RECEPT)

Pitanje je li dobar rižoto od buče onaj…

5 dobrih restorana u luksuznim hotelima

U Hrvatskoj ne postoji hotelska gastronomija. Premda je…

Japanski hotel Keiunkan prima goste već 1311 godina. Ovo su najstariji aktivni hoteli na svijetu

Najstariji hotel na svijetu, Keiunkan u podnožju planine…

Recepture za tiramisù posvađale su dvije regije u Italiji. Napravite ih i vidite zašto

Tiramisù. Prema tvrdnjama samih Talijana, najtalijanskija od svih…

Žanr u krizi: Samo 4 dobra nacionalna restorana u Zagrebu

Kad je Dino Galvagno prije tri godine otvarao…

Kako se u Zlatnom dobu zagrebačkih restorana snalaze veterani? Ne baš najbolje

Zagrebačka restoranska ekspanzija obuhvaća niz novih restorana, kao…

Komentirajte