Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

O’Hara u utorak otvara novu pizzeriju u klubu Judino drvo u Splitu. Evo kako izgleda

o-hara-split

Marin Vanjak, osnivač najbolje hrvatske pizzerie O’Hara u zagrebačkoj Malešnici, nakon otvorenja ekspoziture u Sofiji u Bugarskoj, širi franšizu na obalu. U utorak 30. svibnja O’Hara ulazi u prostore legendarnog splitskog kluba Judino drvo na Kopilici. S ovom posve nelogičnom lokacijom za komercijalnu pizzeriju O’Hara dosta riskira, ali oni čini se ništa ne žele raditi lakšim putem.

Ako je suditi po videu koji je O’Hara Split jučer objavila na svojoj Facebook stranici, bila bi dovoljna i atmosfera, nešto između Warriorsa i Cabareta, da ova pizzerija izazove zanimanje i šire od Splita. Tome naravno treba dodati i O’Harine već glasovite originalne napoletanske pizze, certificirane pizzaiole i najveću  peć za pizzu u Hrvatskoj. O’Hara će se u utorak Splićanima predstaviti “majkom svih pizza” Margheritom. Bit će zanimljivo pratiti kako će splitska publika prihvatiti O’Harin stil, a posebno kako će obiteljski ručkovi s djecom funkcionirati u ambijentu  Judinog drva.

https://www.facebook.com/oharasplitpizza/videos/2019683391646856/

 

Kad smo razgovarali prije nekoliko tjedana, Vanjak je objasnio da je riječ o “eksperimentalnom konceptu na čudnoj lokaciji”. O’Harina ideja je, naime, potpuno otvoriti restoran prema gradu. Pizzeria će biti neka vrsta igraonice za djecu i odrasle. Pizze se neće naručivati samo s karte, nego će gosti moći izravno komunicirati s pizzaiolima, zajedno s njima slagati svoje pizze, razgovarati i pitati što god ih zanima o pripremi. Vanjak je preko Facebooka pozvao Splićane da dovedu djecu i kućne ljubimce, puste ih da “trču, škiće i vrištu, penju se po glavi pizzaiolu i budu slobodna i vesela” a sami da se opuste “jer široka je livada u O’Hari.”

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.