O’Hara u utorak otvara novu pizzeriju u klubu Judino drvo u Splitu. Evo kako izgleda

Marin Vanjak, osnivač najbolje hrvatske pizzerie O’Hara u zagrebačkoj Malešnici, nakon otvorenja ekspoziture u Sofiji u Bugarskoj, širi franšizu na obalu. U utorak 30. svibnja O’Hara ulazi u prostore legendarnog splitskog kluba Judino drvo na Kopilici. S ovom posve nelogičnom lokacijom za komercijalnu pizzeriju O’Hara dosta riskira, ali oni čini se ništa ne žele raditi lakšim putem.

Ako je suditi po videu koji je O’Hara Split jučer objavila na svojoj Facebook stranici, bila bi dovoljna i atmosfera, nešto između Warriorsa i Cabareta, da ova pizzerija izazove zanimanje i šire od Splita. Tome naravno treba dodati i O’Harine već glasovite originalne napoletanske pizze, certificirane pizzaiole i najveću  peć za pizzu u Hrvatskoj. O’Hara će se u utorak Splićanima predstaviti “majkom svih pizza” Margheritom. Bit će zanimljivo pratiti kako će splitska publika prihvatiti O’Harin stil, a posebno kako će obiteljski ručkovi s djecom funkcionirati u ambijentu  Judinog drva.

Spremni smo! Ka…

Publié par O'Hara Split sur mardi 30 mai 2017

 

Kad smo razgovarali prije nekoliko tjedana, Vanjak je objasnio da je riječ o “eksperimentalnom konceptu na čudnoj lokaciji”. O’Harina ideja je, naime, potpuno otvoriti restoran prema gradu. Pizzeria će biti neka vrsta igraonice za djecu i odrasle. Pizze se neće naručivati samo s karte, nego će gosti moći izravno komunicirati s pizzaiolima, zajedno s njima slagati svoje pizze, razgovarati i pitati što god ih zanima o pripremi. Vanjak je preko Facebooka pozvao Splićane da dovedu djecu i kućne ljubimce, puste ih da “trču, škiće i vrištu, penju se po glavi pizzaiolu i budu slobodna i vesela” a sami da se opuste “jer široka je livada u O’Hari.”

FacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterpinterestlinkedintumblrmail

LISTE, RECEPTI...

VIEW ALL

Najuzbudljiviji istarski restorani u kasno proljeće 2017.

Istra je prirodna vikendaška gastrodestinacija: ona je dva…

5 zagrebačkih restorana koji nude najbolju vrijednost za novac

Naša top lista lokala koju isporučuju najbolju vrijednost…

11 trendova koji će obilježiti restorane u 2017.

Uvelike smo prošli polovicu godine, i već se…

Čestitamo Godinu pijetla. Evo koja vina dobro idu uz tipična kineskoeuropska jela

Kina je sinoć ušla u Godinu pijetla. Kineske…

Marin Vanjak iz O’Hare dao nam je recept za opaki Panuzzo sa čvarcima koji se može ispeći kod kuće

Prošli tjedan slušali smo prijatelja kako oduševljeno prepričava…

5 manjih zagrebačkih dućana s jako dobrom hranom

Zagreb nema osobitu tradiciju specijaliziranih trgovina s vrhunskom…

Komentirajte