Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Cijeli dječji vrtić Panda došao je na ručak u Noel. Pogledajte neodoljive fotografije Šimuna Šituma

Zagrebački restoran Noel imao je najbolji tjedan u svojoj kratkoj povijesti. Prvo su preuzeli susjedni Blok Bar, onda su na izboru Dobri restorani nakon nešto više od godinu dana rada proglašeni četvrtim najboljim restoranom u Hrvatskoj, a onda su izišli i u New York Timesu, na listi preporuka blogerice Anje Mutić o pet mjesta koje u Zagrebu nikako ne treba zaobići. Sudeći prema njihovoj jučerašnjoj objavi na Facebooku, čini se da će tjedan pamtiti po jednoj posebnoj grupi gostiju.

Cijela razigrana grupa djece iz dječjeg vrtića Panda došla je posjetiti restoran, isprobati kuhinju i pregledati vinski podrum. Sa chefom Goranom Kočišem mijesili su grisine, sommelier Ivan Jug pokazao im je monster jeroboame, a konobar Asmir Delić proveo kroz sve dijelove restorana. Neki od njih, sudeći po fotografijama, napisali su i bilješke za svoje prve restoranske osvrte.

Ekipa Noela bila je potpuno oduševljena dječjim entuzijazmom, pitanjima i veseljem. Tako su nastale ove fenomenalne fotografije Šimuna Šituma. Odlično je da su odgajatelji u vrtiću Panda shvatili da djeca što ranije trebaju upoznavati razne aspekte kulture hrane, posebno zato što su chefovi i kuharska profesija preko TV emisija i natjecanja već ušli su dječju svijest. Evo kako su se klinci iz Pande proveli u Noelu.

 

 

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.