Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Izgleda da se Chateau Miraval ipak prodaje, ali vinarija bi mogla ostati pod kontrolom obitelji Perrin i Brada Pitta

miraval

Niti mjesec dana nakon što je Marc Perrin, glavni enolog Chateau Miravala, potvrdio da se imanje i vinarija neće prodavati u sklopu brakorazvodne parnice vlasnika Angeline Jolie i Brada Pitta, američki su mediji objavili da imanje ipak ide na tržište. Prema izvorima koje citira USWeekly, par želi prodati imanje za još nepoznatu svotu, skupa s vinarijom i vinogradima. Vinograde i proizvodnju vina na imanju Miraval u Provansi vodi ugledna ronska vinarska obitelj Perrin. Miravalov rose jedno je od najpopularnijih i najboljih, ružičastih vina na svijetu.

Iako je Marc Perrin još nedavno tvrdio da se imanje neće prodavati i da će nova berba. izići na tržište kao što je planirano, sada su najavljene neke promjene. Koliko je poznato, Perrini koje su Jolie i Pitt 2012. angažirali kad su kupili imanje, ostat će zaduženi za proizvodnju, možda čak i preuzeti Miraval, ali berba 2016. na tržište će izići s novim etiketama na kojima neće biti imena Jolie-Pitt.

miraval.001

Vrijednost imanja Miraval neslužbeno se procjenjuje na stotinjak milijuna dolara. Jolie i Pitt su ga kupili za 60 milijuna dolara i investirali još dvadesetak milijuna dolara u kuće, infrastrukturu i podrum, a imanju je u međuvremenu porasla vrijednost i zbog razvoja vinograda i popularnosti brenda Miraval. Prema istim izvorima koji su medijima otkrili planove o prodaji Miravala, vlasništvo vinarije i posjeda je odvojeno, pa bi Brad Pitt i obitelj Perrin mogli nastaviti proizvodnju vina i nakon što se imanje proda. Brad Pitt je u vinariju uložio dosta novca i ovoga ljeta navodno odbio zahtjev Angeline Jolie da se Miraval proda.

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.